tiistai 6. joulukuuta 2016

Kohti pientä suurta remonttia

Chapter 1


Kohti pientä suurta remonttia.

Ostin mieheni kanssa vuonna -82 rakennetun, lähes alkuperäiskuntoisen omakotitalon mukavalta omakotitalolähiö-alueelta. Siitä olisi tarkoitus muokata ja remontoida sellainen koti, jossa tämä perhe viihtyy.

Tämä blogi kertoo remonttimme tapahtumista, suunnittelusta aina asumiseen asti.



Oman työn puolesta nään paljon remontteja ja uuden rakentamista. Vuosien varrella on tullut paljon päähänpinttymiä siitä, mitä tekisi "sitten kun on se oma koti". Nyt kaikki päähänpinttymät vihdoin pääsee toteuttamaan, tietysti budjetin rajoissa.

Tarkoitus on, että remonttibudjetti pysyy sellaisena, ettei asunnon kokonaishinta nouse yli alueen keskiarvon - jos talon jokus päätyy myymään, saa toivon mukaan omansa takaisin.

Kuitenkin koko remontti tehdään täysin oman maun mukaan, mutta pintapuolisesti mahdollisimman ajattomasti. Ajattomasti siksi, jottei väri- ja materiaalivalinnat ala sitten jo parin vuoden päästä kyllästyttämään. Tarkoituksena on käyttää mahdollisimman paljon valkoista, jota lämmitetään tammella ja kovetetaan harmaalla.

Fyysisiä remontteja tulee olemaan näillä suunnitelmilla pinta-, keittiö- ja kalusteremontti, ikkuna- ja oviremontti, kattoremontti, lämpöjärjestelmäremontti, wc-pesuhuone-saunaremontti, putkiremontti ja mitä nyt kannattaa ison remontin kyljessä tehdä.


Tervetuloa mukaan kohti Pientä Suurta Remonttia!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti